Hjemmelavet rødgrød er smagen, som vi forbinder med sommer, og de velkendte smagsnoter fra bær og rabarber er altid et glædeligt gensyn. Vi har ladet os inspirere af den velsmagende grød, og der er kommet en forfriskende sommerdrink ud af det. 

Med en hjemmelavet rabarbersirup og en aromatisk tonic får du en lækker sommerdrink, som kan nydes i solksinsvejr. 

Ingredienser 

1 drink – serveres i et stort glas   

4 cl McQueen raspberry & vanilla gin 

4 cl Rabarbersirup (Se opskrift)

8 cl Fevertree aromatic tonic  

Tørret citron

Isterninger 

Fyld glasset med isterninger 

Hæld gin og rabarbersirup i glasset og rør det  sammen.

Top op med tonic og garnish med citron.

Sådan laver du Rabarbersirup til gin:

500g rabarber 

3dl vand

1/2 tsk vanilje

4-5 stjerneanis

300g sukker 

– Skær rabarber i tern 

– Kog rabarber med vand, 

stjerneanis og vanilje i cirka 

10-12 minutter.

– Si rabarberen og gem saften.

– Rabarbersaften koges op med sukker.

– Hæld på flaske og opbevar i 

køleskabet.

Find McQueen gins her