MCQUEEN GIN

McQueen Gin er en gin med ånd af uendelig udforskning, perfekt til dem, der deler nysgerrighed og spænding for den vidunderlige gin verden og alle livets eventyr. Det unikke sortiment destilleres med stolthed og præcision i McQueen's nye avancerede destilleri i Callander, og alle flasker er kontrollerede for at sikre, at alle flasker der forlader deres destilleri har samme unikke og kendte McQueen smag.

Så med en flaske gin fra McQueen, har du den perfekte gave til den nysgerrige gin-elsker i dit liv, eller forkæl dig selv med den McQueen Gin, der passer perfekt til din egen eventyrlystne ånd.

Hos Ginclub.dk er vi eneforhandler af Gin fra McQueen og du finder derfor kun gin fra McQueen hos Ginclub.dk og nogle få udvalgte Supermarkeder vi har valgt at samarbejde med, så som Meny.

McQueen Gin er destilleret i den maleriske by Callander, som ligger lige ved Skotlands ældste nationalpark. Selvom Dale og Vicky, der er skaberne bag McQueen, er stolte af deres landlige rødder, er de glade for at bringe noget andet til Stirlings hovedgade og har åbnet deres første butik nogensinde i hjertet af byens centrum og nu via Ginclub.dk har fået deres Gin til de nordiske lande.

Eventyret begyndte med en lidenskab for, at opdage nye og unikke smage, som inspirerer parret bag McQueens til at bringe innovative kombinationer til gin-elskere over hele kloden. McQueen Gin er blevet til flere gin, så nu er der et fuldt udvalg af eventyrlige gins, inklusive fem af verdens første smagsoplevelser; Sød citrus, mocha, smokey chili, chokolademynte og chokolade orange, men også flere andre.

En af de helt store fordele ved McQueen er den unikke smag og du kan lave den perfekte Gin med meget få eller ikke noget garnish, da de har forstået, at få den ønskede smag frem med deres gin og en lækker tonic, så de fremstår med flot farve & lækker duft.

Så hvis ikke du kender gin fra Mcqueen, er vi sikre på du vil elske dem ved første tår!

Når du køber varer online på Ginclub.dk - leverer vi naturligvis dine varer direkte til din hoveddør eller arbejdsplads. Så er du til gin. rødvin, hvidvin eller andet spiritus? Så finder du helt sikkert noget hos Ginclub.dk.