WOODHILL GIN

Woodhill Gin er mere end en klassisk London Dry Gin; det er en omhyggelig balance mellem traditioner, moderne håndværk og en no-nonsense tilgang med det eksotiske og eksklusive i et unikt samspil, der skaber en premium ånd.

Når du køber varer online på Ginclub.dk - leverer vi naturligvis dine varer direkte til din hoveddør eller arbejdsplads. Så er du til gin, rødvin, hvidvin eller andet spiritus? Så finder du helt sikkert noget hos Ginclub.dk.

Woodhill Gin er resultatet af en kompromisløs attitude og drivkraft mod at finde den ultimative kombination af duft og smag, der aktiverer sanserne og efterlader dig en varm, overbærende følelse.

Woodhill Gin er en premium gin, destilleret i tæt samarbejde med et af de fineste destillerier i London, Thames Distillers Ltd.

Woodhill ville ikke nøjes med at skabe en standard gin eller en klassisk London tør gin; Woodhill ville udvikle en ny fortolkning, hvor traditionel og jordnær mødes eksotisk og eksklusiv i et unikt og harmonisk samspil.

Hver eneste flaske gin, der finder vej til den ivrige gin-entusiast, er resultatet af en kreativ proces og eksperimentering med de naturlige ingredienser.

Dette er hvad der gør Woodhill Gin virkelig unik.