Ginkasse

DKK 499,00 / month

Kategori:

Beskrivelse

Ginclub.dk er stolte af at præsentere månedens Ginkasse.

Ginen i denne kasse er nøje udvalgt og tilsmagt i samarbejde med vores helt egen ”Gin-guru”, Oliver Hjorth.
Oliver er tilknyttet Ginclub.dk som ginekspert, konsulent, foredragsholder, mm. Nogle vil endda kalde ham Gin-nørd ☺
I mere end 10 år har Oliver smagt på mere end 1000 forskellige Gins, så det er ikke en nybegynder som vi har med at gøre her. Oliver garanterer at du vil blive behageligt overrasket over hvor godt at hans opskrift vil fremhæve nuancerne i denne måneds gin. De tilhørende garnish til månedens gin er produceret af Oliver selv. Efter flere års studier har Oliver perfektioneret kunsten i at dehydrere frugt, sådan at Ginclub’s Dryfruit vil give dig en ekstra oplevelse i din Gin Tonic!

Enjoy!

Gin Gelas

Alkohol: 38%
Land: Frankrig
Indhold 70 cl.

Maison Gelas er mest kendt for deres imponerende katalog af gammel armagnac, men firmaet producerer også en suveræn small-batch gin.

Ginnen er lavet på højkvalitets druespiritus og med enebær og andre urter fra Pyrenæerne, som efter en nænsom destillation i kobberkedler får lov at hvile et kort stykke tid egetræsfade.

Maison Gelas tilbyder en bred vifte af Armagnacer. Familien dyrker selv druerne, destillerer spiritussen samt lagrer og aftapper sine Armagnacer og har derfor kontrol over produktets kvalitet fra start til slut.

Meget kraftige noter, kræver en sød tonic. Derfor anbefaler vi at du mixer med fever-tree Mediterranean tonic og benytter garnish i form af dehydreret lime og tørret citronskal. Opskrift 6 cl – Gelas 18 cl – Fever-tree Mediterranean tonic Dehydreret lime Tørret citronskal+

Hver måned vil du modtage en ny gin, nyt garnish og nye mixere. Derudover en beskrivelse af månedens udvalgte gin.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.